یورش اشغالگران اسرائیلی به مناطق مختلف کرانه باختری ایران اتهامات بی‌اساس مدیرکل سازمان امنیت انگلیس را رد کرد شورای امنیت سازمان ملل متحد از حاکمیت لبنان حمایت کرد عراقچی: ادامه همکاری با آژانس در چارچوب توافق جامع پادمان و قانون مجلس است دستگاه قضایی بنگلادش خواستار اعدام نخست وزیر مخلوع شد جمعیت اعتلا: شرم‌الشیخ تحقیر ملت‌های منطقه با نام صلح بود برجام فردا به پایان می‌رسد دبه جدید اسرائیل برای کارشکنی در توافق غزه تا زمانی که نیرو‌های مسلح آمادگی داشته باشد، دشمن توان تعرض نخواهد داشت نام الجولانی از فهرست تروریسم‌های سازمان ملل حذف شد آیا عربستان به «پیمان ابراهیم» می‌پیوندد؟ آژانس انرژی اتمی با پایان اعتبار برجام، چطور برنامه هسته‌ای ایران را بررسی می‌کند؟ آیت‌الله علم‌الهدی: سیاست‌های ما در مقابله با آمریکا هیچ خطایی نداشته است | «روحیه مقاومت و ایستادگی» کلید موفقیت در ۴۵ سال پیروزی انقلاب طالبان: ایران آمادگی میانجی‌گری بین افغانستان و پاکستان را دارد لاریجانی به زیارت حرم مطهر امام رضا (ع) رفت+ عکس (۲۵ مهر ۱۴۰۴) ۱۰ فلسطینی در تیراندازی اشغالگران در غزه زخمی شدند (۲۵ مهر ۱۴۰۴) کشته شدن ۷ نظامی پاکستان در نزدیکی مرز با افغانستان (۲۵ مهر ۱۴۰۴) حالت فوق‌العاده در پایتخت پرو اعلام شد (۲۵ مهر ۱۴۰۴) ترامپ به صدور کیفرخواست برای بولتون واکنش نشان داد ویتکاف: توافق‌نامه‌های ابراهیم گسترش خواهد یافت وقوع انفجار در پالایشگاهی در کره جنوبی (۲۵ مهر ۱۴۰۴) نتانیاهو و ترامپ درباره اجرای توافق تبادل اسرا گفت‌و‌گو کردند حمله آمریکا به یک کشتی دیگر در کارائیب (۲۵ مهر ۱۴۰۴) حماس: بازگرداندن اجساد اسرای اسرائیلی زمان‌بر است ۱۸۰ سال زندان در انتظار جان بولتون ترامپ: با پوتین در مجارستان دیدار می‌کنم شهادت و مجروح شدن ۸ تن در سلسله حملات رژیم صهیونیستی به لبنان (۲۵ مهر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

هند اولین آزمایش موشکی از روی پرتابگر سیار ریلی را انجام داد + فیلم

  • کد خبر: ۳۶۱۱۰۴
  • ۰۳ مهر ۱۴۰۴ - ۱۱:۵۸
هند اولین آزمایش موشکی از روی پرتابگر سیار ریلی را انجام داد + فیلم
وزارت دفاع هند روز پنجشنبه اعلام کرد که این کشور آزمایش پرواز نسل جدید موشک بالستیک میان‌برد آگنی پرایم خود را از «پرتابگر سیار ریلی» با موفقیت انجام داد.

به گزارش شهرآرانیوز، وزارت دفاع هند می‌گوید آزمایش از پرتابگر سیار ریلی «تحت یک سناریوی عملیاتی کامل» انجام شد

این وزارتخانه اعلام کرد که این سیستم می‌تواند آزادانه در شبکه ریلی حرکت کند و امکان تحرک در سراسر کشور، قابلیت واکنش سریع و استقرار در دید کم را برای برد حمله تا ۲۰۰۰ کیلومتر (۱۲۴۲ مایل) فراهم می‌کند.

«راجنات سینگ»، وزیر دفاع هند، گفت که این آزمایش پرواز موفقیت‌آمیز «هند را در گروه کشور‌های منتخبی قرار داده است که دارای قابلیت‌هایی هستند که یک سیستم پرتاب کپسولی را از یک شبکه ریلی در حال حرکت توسعه داده‌اند.»

موشک آگنی پرایم، یک موشک با قابلیت حمل کلاهک هسته‌ای، نوع پیشرفته موشک‌های کلاس آگنی است. هند پیش از این نیز آزمایش‌های پروازی موفقیت‌آمیزی از این موشک انجام داده است.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->